Cluburi

Se spune ca pe timpul noptii, toate pisicile sunt negre, dar in cluburile din Bucuresti, pisicile sunt albe, negre sau pline de culoare, iar muzica te face sa vibrezi pana in zorii zilei.

1. Bellagio Club
cluburi_1Unul dintre cele mai noi cluburi din Bucuresti, Bellagio este un important centru de atractie pe harta aristocratiei contemporane. Atmosfera excentrica si cosmopolita a clubului reuneste elemente decorative ale artei actuale, ornamentele grafice florale, canapelele lacuite aranjate geometric in amfiteatru, 47 ecrane si o scena, toate invaluite in culori si lumini laser.
Adresa : Bu;evardul Stefan Cel Mare
Reservari: +4.0722323324
Website: www.bellagioclub.ro

cluburi_32. Le Gaga
LE GAGA este un adevarat complex destinat relaxarii ce are in componenta sa restaurant, trei terase si lounge-ul, toate aflate pe o suprafata de 2700 mp de spatiu verde, in semi-umbra, cu plante exotice si stejari seculari.
Amplasata intr-un cadru calm si natural, Le Gaga este locul perfect de relaxare, un refugiu aflat in cadrul Parcului Herastrau, departe de tumultul orasului. Chic si modern, Le Gaga are un design ce se aliniaza principiilor naturii, impreuna cu aceasta creand o atmosfera sofisticata si relaxanta in acelasi timp. Le Gaga te imbie sa te racoresti in zilele toride de vara si sa te relaxezi la sfarsitul zilei dupa o zi istovitoare savurand cele mai gustoase cocktail-uri si cele mai imbietoare preparate culinare.
Terasa Le Gaga este deschisa in fiecare zi incepand cu ora 18.00 iar distractia continua in Lounge pana dimineata indiferent de conditiile meteo!
Adresa: Herastrau (intrare Soseaua Nordului)
Rezervari: +4.0727.534.242
Website: www.legaga.ro

3. Kristal Glam Club
Kristal Glam Club este cu siguranta cel mai bun club din Romania, Premiile primite in ultimii ani au dovedit valoarea acestui club bucurestean, dar cel mai mult conteaza atmosfera, iar atmosfera este creeata de publicul uimitor, care saptamana de saptamana este prezent in Kristal Glam Club. Clubul Kristal este compus din doua sali – lounge room si main room. Desi nu are o suprafata foarte mare, Lounge room dispune de bar separat si poate acomoda aproximativ 50 de persoane in picioare si pe canepele.
Prin doua intrari situate la stanga si dreapta barului se poate accesa Main Room-ul. Candelabrul urias, agatat de tavan (de unde si numele clubului – Kristal), separeurile laterale, barul, cuburile pe care danseaza animatorii si scena cu pupitrul DJ-ului sunt principalele repere.
Adresa: Strada Johan Sebastian Bach nr. 2
Reservari: +4.0721.993.988
Website: www.clubkristal.ro

4. Cuando Club
Un club select din centrul capitalei unde petrecerile te imbie la desfatare totala. Aici viata se traieste din plin pe acordurile unei muzici trepidante alaturi de DJ clubului, iar nimfele lui Venus te imbie cu o cupa din nectarul nesfarsitei placeri. Deschis in anul 2000 Club CUANDO este locul ideal pentru o seara de pomina. In fiecare week-end, de joi pana sambata petrecerile sunt explozive sub comanda DJ-ilor rezidenti, iar cele mai fierbinti fete din oras vor dansa pentru tine pana la finalul petrecerii.
Adresa: Strada Academiei nr. 35-37
Reservari: +4.0722.505.085
Website: www.cuando.ro

5. Elements Herastrau
Conceptul ce defineste cel mai bine Elements Herastrau isi gaseste esenta in dualitatea vietii: Modern si Clasic, Trecut si Viitor, Lumina si Intuneric, Lemn si Metal, Simplu si Sofisticat.
Combinand elementele primare, Elements Herastrau intruchipeaza un concept inovator: restaurant, lounge si club – totul intr-un singur loc.
Elements Herastrau este locul perfect pentru toti cei ca tine: lipsiti de inhibitii, plini de energie si care urmeaza o singura regula: distractia pana in zori!
Adresa: Soseaua Nordului nr. 7-9
Reservari: +4.0734.123.456
Website: www.clubelements.ro

6. Downtown
La Downtown, distractia e intotdeauna la ea acasa. Nu exista foarte multe locuri in care se gasesc atat de multe femei frumoase la un loc. Barmanul ar lucre pe gratis doar sa fie acolo. De la 09:00, poti alege dintre 15 sortimente de cafea si 20 de ceaiuri. La ora 21:00, locul se transforma in in bar cu distractie si muzica buna.
Adresa: Strada Mendeleev nr. 32-34
Reservari: 021.314.86.06
Website: www.downtown.ro

7. Fratelli Lounge & Club
Seara, intri cu greu in Fratelli. Domnul corpolent de la usa te intreaba de rezervare si iti spune ca inauntru e plin. Daca stai cateva minute, intri si dansezi pana dimineata.
Fratelli combines  the best music combined with an exquisite decoration, fine drinks and most beautiful girls in town. Try Fratelli and you will live one life time experience
The club is hosting the latest fashion collections for well known Romanian designers, premium events for premium brands and it can be successfully placed in the first night attractions in Bucharest.
Adresaa : Strada Glodeni nr. 1-3
Rezervari : +4.021.311.66.76
Website : www.fratelli.ro

8. Gaia
De multe ori ne plictisim de ce bem in mod obisnuit in club si simtim nevoia sa incercam o aroma noua, mai fresh, ceva mai altfel.  Dar pare asa de greu sa alegi din sutele de cocktailuri care mai de care mai colorate, cu nume complicate pe care nu ni le aducem aminte de fiecare data. Parca e mult mai la indemana sa-i spui barmanului: “Fa-mi tu ceva bun!”
Pe una din laturile barului din Gaia e un personaj care nu are cum sa nu-ti atraga privirea. E un baiat slabut, cu o freza ciudata si care poarta intotdeauna tricouri cu mesaje si desene cu markerul facute chiar de el. Inconjurat de nenumarate instrumente, pare ca nu face un cocktail, ci mai degraba o formula magica intr-un laborator de chimie. E clar genul de barman care iti da increderea ca daca ii ceri sa-ti faca ceva de baut o sa te surprinda cu ceva bun.
Asa s-a nascut “Ionut”. Din dorinta oamenilor de a fi surprinsi cu arome noi si de a nu-si incarca memoria cu un nume ciudat.
Daca inca nu ai facut cunostinta cu el, du-te cu incredere la bar si cere un “Ionut”. E un cocktail foarte… sociabil!
Adresa: Banul Antonache Avenue nr. 40-44
Adresa: Tarmului Avenue nr 19 (The Summer Terrace)
Rezervari: +4.0723.610.933
Website: www.gaiaboutiqueclub.ro

9. The Office
The Office este un loc plin de “character” unde nu doar distractia, dar si reproducerea celor mai recente trenduri in muzica, stilul si moda fac legea. Daca e vara sau iarna, The Office, te asteapta si la Predeal si Mamaia. Clubul intretine elita prin prezenta regulata la evenimente a mogulilor media si a strarurilor din lumea sportului.
Adresa: Strada Tache Ionescu nr 2
Rezervari : +4.0745.110.064
Website: www.theoffice.ro

10. Daimon Club
Situat central, în apropiere de parcul Tineretului, clubul Daimon se adresează iubitorilor de distracţii de noapte şi oferă un program intens de muzică şi dans. Este locaţia ideală pentru cei care adoră muzica electronică, clubul având în permanenţă ca invitaţi nume celebre în lumea DJ-ingului şi a clubbing-ului din România şi nu numai
Daimon Club este aripa nou inaugurata a Complexului Daimon. Noul spatiu a fost special gandit si realizat pentru a gazdui toate genurile de proiecte de divertisment imbinate intr-un cadru outdoor ofertant, intregit de o piscina generoasa.
Concerte in aer liber, petreceri cu muzica live, duminici zbucimate, week-end-uri lungi, distractie la piscina, rasarituri muzicale…
Adresa: Strada Piscului nr. 10
Rezervari: +4.0731.300.833
Website: www.daimonclub.ro