Restaurante Non-Stop

Daca se intampla ca sosirea dumneavoastra in Bucuresti sa fie tarzie sau petreceti pana in zori,trebuie sa stiti ca aveti cateva alternative de a servi un meniu delicios la orice ora. Va prezentam cele mai bune restaurante non-stop.

open24hoursneonZet Restaurant Restaurantul Zet este deschis non-stop si se pare ca bucatarul are chef de gatit la orice ora. Si nu orice, ci chiar preparate sofisticate, restaurantul avand specific international. Chelnerii sunt amabili si destul de prompti, cel putin pentru orele inaintate. Puteti incerca aici sa mancati supe, salate, salau meuniere, somon fume, paste cu pui, pui cu verdeata, legume la gratar si multe altele. Vara restaurantul Zet va asteapta si la terasa.
Strada Palatul de Justitie nr 60 (in zona Piata Unirii)
Telefon: 0213374900; 0213370115

Select Restaurant situat in zona pta. Romana, este unul dintre locurile ideale pentru a mananca ceva bun la ore matinale. Specificul restaurantului este international, bucatarul desavarsit si recomandari despre Casa Select puteti auzi din numeroase parti. Chelenerii si servirea nu sunt puncte forte ale restaurantului, dar probabil ca preparatele deosebite ca salaul Beurre Blanc, involtini de peste cu creveti, spaghetti alla Panna, muschiul de vita cu rosii uscate si parmezan si multele altele preparate delicioase va vor ajuta sa treceti peste asta.
Strada Drobeta nr 23 (la intersectia cu Tunari)
Telefon: 0212101651
Website: www.casaselect.ro

Pui de Urs Restaurant Mai departe de centru de aceasta data, restaurantul Pui de Urs va asteapta in zona Regie Restaurantul Pui de Urs este deschis non-stop, iar lumea care vine aici dimineata variaza intre studenti care fac pauza de party sau discoteca si oameni veniti din centru. In orice caz, oamenii sunt ok, servirea e ok – deja chelnerii sunt un pic alergati, restaurantul fiind non-stop plin – si mancarea e bunicica. Spun ca mancarea e bunicica, pentru ca dupa gustul meu este servita destul de gras pentru orele matinale. Totusi, puteti manca la restaurantul Pui de Urs de la gustari calde si reci, supe, salate pana la preparate din peste, pui, fructe de mare, vita sau porc.
Strada Econom Cezarescu nr 42
Telefon: 0213166289
Website: www.puideurs.ro

dristor1Shorley Restaurant Chiar langa Pui de Urs – restaurantul Shorley este un alt restaurant obisnuit pentru studentii din Regie care vor sa manance ceva mai de dimineata. Dupa cum spunea un prieten, Shorley este un restaurant cunoscut pentru faptul ca se mananca mult, ieftin, bine si non-stop. La Shorley este ceva obisnuit sa ti se prezinte carnea cruda inainte de preparare pentru a o aproba, deci sa nu va speriati daca vi se intampla asta. Shorley are specific international si aici puteti manca de la supe la preparate din pui, peste, vita si porc.
Strada Econom Cezarescu nr 50
Telefon: 0213124312
Thanks to www.raluk.ro

Dristor Kebap –Dristor Kebap are mai multe restaurant in Bucuresti. Preparatele lor imbina excelent carnea de vita sau pui cu sosuri, cartofi prajiti si o varietate de legume proaspete. Cu doar 16 ron puteti cumpara un meniu compus din kebap, cartofi si ayran sau limonada.
Strada: Marasesti nr 42
Telefon: 0213363536