Sosirea la Bucuresti

Bucurestiul este capitala Romaniei si un important nod unde puteti intalni o gama completa de mijloace de transport. Pentru a avea un punct de vedere obiectiv in ceea ce priveste posibilitatile de ajunge in Bucuresti studiati cu atentie sfaturile pe care ne permitem sa vi le oferim in continuare. De asemenea siteurile operatorilor de transport aerian, feroviar sau rutier sunt o buna sursa de informatie.

henri_coandaAeroportul International Henri Coandă
Aeroportul International Henri Coanda este localizat la 16,5 km distranta de centrul capitalei, fiind unul dintre cele 2 aeroporturi care deservesc Bucurestiul. Aeroportul este conectat cu orasul prin:

Autobuz
Autobuzul 780 conecteaza aeroportul cu Gara de Nord, iar autobuzul 783 face legatura cu centrul orasului (Piata Unirii).
Biletele se procura inainte de urcarea in autobuz de la punctele RATB de la terminalul pentru sosiri, deschise de Luni pana Duminica intre 06:00 si 20:30.
Autobuzul 780 circula intre orele 06:00 si 23:00, iar pretul unui bilet pentru o calatorie este 3,5 lei.
Autobuzul 783 circula intre orele 05:30 si 20:30, iar pretul unui bilet pentru o calatorie este 3,5 lei.

Tren
Exista si un tren care face conexiunea dintre Gara de Nord si Aeroportul Henri Coanda, statia aflandu-se la aproximativ 900m de aeroport. De asemenea, un autobuz merge de la aeroport pana la statia de tren.
Pretul unui bilet, valabil atat pentru autobuz, cat si pentru tren e de 8,1 lei. Primul autobuz pleaca din aeroport la ora 05:56, iar dupa acesta – cate un autobuz din ora in ora pana la 22:51. Calatoria dureaza aproximativ o ora. Orarul se poate vedea aici .

Taxi
Aeroportul International Henri Coanda are statie pentru taxiuri. Veti gasi o linie de taxiuri in fata terminalului de la sosiri internationale. Aceste sunt taxiurile autorizate de aeroport, iar tarifele lor sunt de 3,5 ron/km. Daca luati liftul si coborati la parter, la iesirea din aeroport, veti gasi alta statie de taxiuri cu tarife intre 1,3 si 1,7 ron/km. Va sfatuim sa evitati soferii de taxi care va ofera o cursa ieftina in terminalul aeroportului, chiar daca sunt inscriptionati cu bannerele unor companii autorizate. In final, veti achita mai mult decat normal.

Transfer Grand Accommodation
Va oferim servicii de transfer la si de la aeroport 7 zile/saptamana, 24 ore/zi.
Soferii va iau de la aeroport si va duc la apartamentul rezervat. Pe durata calatoriei, va veti simti comfortabil si in siguranta in masini premium precum Audi A6 si Mercedes C Klasse. Pretul este de 25 euro/calatorie, dar daca alegeti dus-intors, va oferim o reducere de 10%. Daca avionul dumneavoastra are intarziere, sunteti rugati sa anuntati. In caz contrar, vom fi nevoiti sa incasam 5 euro/ora – timp de asteptare in aeroport. Rezervari si intrebari prin telefon 0040722367568 sau e-mail office@for-rent.ro

Gara de Nord – Statie de Tren
Cea mai importanta gara din Bucuresti este Gara de Nord, localizata la 5 km departare fata de centrul orasului. Trenurile fac legatura intre Bucuresti si cele mai importante destinatii din tara si strainatate. In incinta garii, se afla si o statie de metrou. Exista si varianta transportului in comun, compania RATB pune la dispozitie tramvaie, troleibuze, autobuze care fac legatura cu toate partile Bucurestilului.
In statia de taxiuri de afara este indicat sa alegeti una dintre masinile companiilor Cristaxi, Meridian, Taxi 200 care, in general, practica tarife cuprinse intre 1,3 si 1,7 ron/km.
Pentru a va informa cu privire la rutele si orarele trenurilor care pleaca din gara de nord, accesati aici .
Pentru Bucuresti va rugam sa selectati Bucuresti Nord.

Transfer Grand Accommodation
Serviciile noastre de transfer sunt valabile si pentru cei care sosesc in Bucuresti cu trenul. Trebuie sa ne instiintati cu privire la detaliile sosirii (ora, posibila intarziere, numarul trenului, statia) si un sofer va va astepta la biroul de informatii.
Pretul este de 10 euro/calatorie, dar daca alegeti sa folositi serviciile noastre dus-intors, oferim 10% reducere. Daca trenul dumneavoastra are intarziere, va rugam sa ne anuntati pentru ca altfel vom fi nevoiti sa incasam 5 euro/ora contravaloarea timpului de asteptare in gara.
Rezervari si intrebari prin telefon 0040722367568 sau e-mail office@for-rent.ro

Transferuri in Tara
Cu scopul de a va face calatoria cat mai comfortabila si mai placuta, va oferim si transferuri catre cele mai importante orase din Romania. Fiindu-va recunoscatori pentru ca ne-ati ales, compania noastra va face tot posibilil pentru ca excursia dumneavoastra sa devina o calatorie de neuitat. Alaturi de soferii cu experienta, va punem la dispozitie si masini premium. Pretul este de 0.75 euro/km, dar poate fi negociat in functie de distanta parcursa daca aceasta este mai mare de 500 de km. Rezervari si intrebari prin telefon 0040722367568 sau e-mail office@for-rent.ro